Makbule Hande Özyener (rodz. 12 styczńa, 1973 we Stambule) – turecko śpjywoczka pop a autůrka tekstůw.

Hande Yener

Je jednům ze nojbarźi wjadůmych tureckich artistkůw, przedała wjyncyj jak 17 milijůnůw albůmůw. 

DyskografijoEdytuj

AlbůmyEdytuj

  • Senden İbaret (2000)
  • Extra (2001)
  • Sen Yoluna... Ben Yoluma... (2002)
  • Aşk Kadın Ruhundan Anlamıyor (2004)
  • Apayrı (2006)
  • Hande Maxi (2006)
  • Nasıl Delirdim? (2007)
  • Hipnoz (2008)
  • Hayrola? (2009)
  • Hande'ye Neler Oluyor? (2010)
  • Hande'yle Yaz Bitmez (2010)
  • Teşekkürler (2011)
  • Rüya (2012)
  • Mükemmel (2014)
  • Hepsi Hit (2016)

Necowe uodwołańaEdytuj

*http://www.handeyener.com.tr